Bel voor een vrijblijvende offerte T 070 399 24 69

Over ons

Lof catering - Onze passie.

Onze passie in de catering komt voort uit de blije gezichten van onze gasten- vandaar ook ons doel: alle lof voor uw catering. Dit maken wij waar door onze grote mate van professionaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van catering op zowel vaste als tijdelijke locaties waarbij flexibiliteit en kwaliteit ons kenmerken.

Lof is gespecialiseerd in horeca exploitaties in combinatie met onderwijs en/ of sportactiviteiten. Onze kracht is de combinatie van een professioneel horeca concept/exploitatie waarbij wij ons volledig kunnen aanpassen aan uw wensen en ideeën. Wij hebben de afgelopen jaren bewezen een goede en  betrouwbare catering partner te zijn, (sportieve) evenementen te kunnen organiseren en moeilijk lopende zaken weer winstgevend te maken met onze ervaren horeca exploitanten.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan via het formulier. U kunt ook onze blog en social media volgen voor de laatste ontwikkelingen in ons jonge en dynamische bedrijf.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek en zien er naar uit u persoonlijk te ontmoeten op één van onze locaties.

Annefleur Post – Manager Events & Onderwijs
Casper Kleijs – Manager Sportcampus Zuiderpark & Events
Perry Rust – Manager  Golf & Horeca
Jan Willem Segeth – Algemeen Directeur

Maak vrijblijvend een afspraak

Graag geven wij u advies en denken we met u mee bij het samenstellen van uw evenement.