Bel voor een vrijblijvende offerte T 070 399 24 69

Events

Sportcampus Zuiderpark: de perfecte locatie voor elk sportief evenement en elk personeelsuitje.

Het gigantische sportcomplex is ideaal voor uiteenlopende evenementen van 100 tot 5000 personen.
Naast de 7 buitensportvelden zijn er op de sportcampus een topsporthal, beachsporthal, turnhal, dubbele breedtesporthal, judozaal en vier gymzalen. Onder alle weersomstandigheden kunnen wij hier onze evenementen organiseren. Binnen nu  het koud, nat en donker is. En straks lekker naar buiten in het voorjaar en de zomer,

U kunt uw sportieve bedrijfsuitje combineren met een zakelijke onderdeel. Verschillende zalen staan ter beschikking voor uw vergadering, presentatie of seminar. Vanzelfsprekend stopt de service van LOF events niet bij het plannen en beschikbaar stellen van de sfeervolle en multifunctionele accommodatie.

Wij helpen u uw teamuitje te veranderen in een evenement van formaat. Vanaf 100 deelnemers bieden wij volledig verzorgde bedrijfssportdagen aan die in het kader staan van sportiviteit, iets nieuws leren, het aangaan van uitdagingen en bovenal plezier.

Heeft u een kleiner team? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als team prestaties leveren en scoren op uw bedrijfssportdag!

Gedurende het hele jaar biedt het Sportcomplex Zuiderpark uw bedrijf, organisatie of afdeling de unieke gelegenheid om met uw collega’s een sportieve beleving tegemoet te gaan.

U kunt kiezen uit een traditionele of alternatieve zeskamp, traditionele sporten als voetbal en hockey of vernieuwende sporten als lacrosse en bootcamp. Of kiest u liever voor een clinic, GPS tocht of hindernisbaan? Of een combinatie van bovenstaande?

De keuze is volledig aan u. Op basis van uw wensen, budget, de deelnemers en het seizoen stellen wij een sportieve dag samen om nooit te vergeten. Onze teamuitjes zijn geschikt voor alle bedrijfssectoren en alle soorten teams.

U kunt de organisatie volledig uit handen geven. U hoeft enkel uw bouwstenen te kiezen en een geweldig sportief programma komt u tegemoet!

Naast de bouwstenen van het sportgedeelte kiest u de bijpassende horeca mogelijkheden om uw bedrijfssportdag compleet te maken. Uniek aan de invulling van uw volledig verzorgde sportdag is de mogelijkheid om zowel het dagprogramma als de catering volledig aan te laten sluiten op uw (dieet) wensen. Zo kunt u naast bijvoorbeeld ontbijt, lunch, borrel en een culinair diner, ook een spetterend feest toevoegen aan uw evenement. Ziet u uw team al stralen?

 

Neem vandaag nog contact met ons op, dan bespreken wij graag uw ideeën en wensen.

Naast catering op maat hebben wij ook een aantal mooie arrangementen voor u samengesteld. Graag adviseren wij u over de diverse vele mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter voor meer informatie.

Events

Geen evenementen gevonden!

Maak vrijblijvend een afspraak

Graag geven wij u advies en denken we met u mee bij het samenstellen van uw evenement.