Bel voor een vrijblijvende offerte T 070 399 24 69

Events : Nieuwe website voor LOF Catering & Events

Nieuwe website

Na een periode van hard denken en hard werken kunnen wij dan eindelijk het eerste tipje van de sluier oplichten. LOF Catering en haar nieuwe zusje LOF Events hebben een nieuwe website!

Ook hebben wij onze vindbaarheid op social media verbeterd, het is nu nog eenvoudiger om ons te volgen op Twitter en Facebook. Aarzel niet om uw gegevens achter te laten voor meer informatie, wij nemen graag contact met u op om uw persoonlijke wensen te bespreken.

U kunt ook feedback geven door een commentaar op deze blog, wij zijn benieuwd naar uw mening!

Wij hopen elkaar snel online of op één van onze lokaties te ontmoeten.

Het LOF Catering & Events Team.

Meer over LOF Events

Sportcampus Zuiderpark is de perfecte locatie voor elk sportief evenement en elk personeeluitje. Het gigantische sportcomplex is de perfecte locatie voor uiteenlopende evenementen van 100 tot 5000 personen. Naast de 7 buitensportvelden zijn er op de sportcampus een topsporthal, beachsporthal, turnhal, dubbele breedtesporthal, judozaal en vier gymzalen. Onder alle weersomstandigheden kunnen wij hier onze evenementen organiseren. Lekker naar buiten in het voorjaar en de zomer, naar binnen als het koud, nat en donker wordt.

U kunt uw sportieve bedrijfsuitje combineren met een zakelijke onderdeel. Verschillende zalen staan ter beschikking voor uw vergadering, presentatie of seminar. Vanzelfsprekend stopt de service van LOF events niet bij het plannen en beschikbaar stellen van de sfeervolle en multifunctionele accommodatie.

Teamuitjes

Wij helpen u uw teamuitje te veranderen in een teambuilding evenement van formaat. Vanaf 100 deelnemers bieden wij volledig verzorgde bedrijfssportdagen aan die in het kader staan van sportiviteit, teambuilding, iets nieuws leren, het aangaan van uitdagingen en bovenal plezier.

U kunt kiezen uit een traditionele of alternatieve zeskamp, traditionele sporten als voetbal en hockey of vernieuwende sporten als lacrosse en bootcamp. Of kiest u liever voor een clinic, GPS tocht of hindernisbaan? Of een combinatie van bovenstaande?

De keuze is volledig aan u. Op basis van uw wensen, budget, de deelnemers en het seizoen stellen wij een sportieve dag samen om nooit te vergeten. Onze teamuitjes zijn geschikt voor alle bedrijfssectoren en alle soorten teams. U kunt de organisatie volledig uit handen geven. U hoeft enkel uw bouwstenen te kiezen en een geweldig sportief programma komt u tegemoet!

Heeft u een kleiner team? Dan is een golfclinic misschien een leuk idee.
Neem gerust contact met ons op!