Bel voor een vrijblijvende offerte T 070 399 24 69

Onderwijs

Onderwijs catering

Al jaren manifesteert LOF zich als een sterke onderwijscateraar. Bij de onze schoolkantines staat gezondheid, versheid en hygiëne hoog in het vaandel. Hiernaast werken wij graag nauw samen met onze klanten: de studenten van jong tot oud en de medewerkers.  Bij deze samenwerking werken wij vanuit een aantal kernwaarden zoals flexibiliteit, gastvrijheid en klantvriendelijkheid.

Vers

Wij beseffen het belang van gezonde voedzame voeding tijdens een lange schooldag; wij leveren dan ook dagelijks diverse vers bereide maaltijden, sandwiches, salades en sapjes.

Zo serveren wij dagelijks ruim 550 studenten op de Europese School in Den Haag een vers bereide warme lunch in combinatie met een stuk fruit en een dessert. Dit is een groot succes en wij zijn ontzettend trots op dit concept. Ook in de sportcampus Zuiderpark, waar de studenten van het Mondriaan en de Halo dagelijks schoolgang hebben verzorgen wij uitsluitend vers bereidde broodjes, wraps en maaltijden met producten die dagelijks worden aangeleverd. De artikelen worden niet van te voren bereid en ingepakt, maar volledig ter plekke bereid.

Uw schoolkantine

Wij betrekken de directie, medewerkers én leerlingen bij het samenstellen van het assortiment en het kiezen van de ingrediënten door middel van proeverijen en enquêtes.

Bij LOF Catering is het daadwerkelijk de klant die bepaalt hoe uw schoolkantine wordt geëxploiteerd.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee meer over een onderscheidende opzet en mogelijkheden voor de exploitatie van uw schoolkantine.

Maak vrijblijvend een afspraak

Graag geven wij u advies en denken we met u mee bij het samenstellen van uw evenement.